UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
15.07.2022 19:05 Starost: 2 yrs

Kategorija: Saopštenja

Počele akreditacije za EP u Splitu

Poštovani predstavnici medija,

 Ususret 35. Europskom prvenstvu u vaterpolu, želimo Vas obavijestiti da je od danas, 14. srpnja 2022. godine, moguće ispuniti zahtjev za medijsku akreditaciju na poveznici ovdje. Podsjećamo, Spaladium Arena je domaćin ovog vaterpolskog spektakla od 27. kolovoza do 10. rujna 2022. godine.

 Zahtjevi za medijske akreditacije su otvoreni za sve vrste medija (pisani mediji, fotografi, rights & non – rights holders, online mediji, članovi medijskog tima vaterpolskih Saveza i dr.).

KRITERIJI ZA MEDIJSKE AKREDITACIJE

Predstavnici medija kojima akreditacija bude odobrena, imat će mogućnost snimanja izjava igračica i igrača u mix zoni nakon završetka utakmica. Svaki drugi oblik snimanja unutar dvorane strogo je zabranjen.

Medijska akreditacija je osobni dokument i nije prenosiva s jedne na drugu osobu te vrijedi za sve utakmice 35. Europskog prvenstva u vaterpolu.

Kako bismo osigurali ugodnu radnu atmosferu svim medijskim djelatnicima, unutar Spaladium Arene, bit će organiziran Media centar

Rok za ispuniti zahtjev za medijsku akreditaciju je 14. kolovoza 2022., u 23:59 sati. Napominjemo da je broj mjesta na press tribini i u Media centru ograničen te Vas ljubazno molimo na poštivanje roka za akreditiranje.

O statusu akreditacije, obavijestit ćemo Vas pravovremeno.

Covid-19 – MJERE OPREZA

LEN i Hrvatski vaterpolski savez kao suorganizatori zadržavaju pravo na izradu posebnih higijenskih smjernica za Europsko prvenstvo u vaterpolu u Splitu, a u svrhu zaštite zdravlja i sigurnosti svih uključenih sudionika.

Ovisno o tome iz koje države dolazite, novinari su dužni sami provjeriti eventualne posebne odredbe i propise za ulazak u Republiku Hrvatsku.

SLUŽBENI MEDIA HOTELI

Za ponudu smještaja za predstavnike medija tijekom Europskog prvenstva u vaterpolu, molimo Vas da kontaktirate accommodation(at)split2022.hr.

Napominjemo kako LEN i Hrvatski vaterpolski savez ne snose troškove smještaja i prijevoza medijskih djelatnika.

DRUŠTVENE MREŽE

Sve najnovije informacije dostupne su na web stranici događaja ovdje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookInstagram

Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju na mail adresi media(at)split2022.hr.

Srdačan pozdrav,

 

Media Team
media(at)split2022.hr

 

 

35th LEN European Water Polo Championships

Split - Croatia, 27 August - 10 September 2022

www.split2022.len.eu