UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
20.01.2020 16:51 Starost: 4 yrs

Kategorija: Budapest 2020

EP Budimpešta , sa Španijom u četvrtfinalu

Španija je očekivano u osmini finala pobedila Nemačku 12:6 i biće rival Srbiju 22.januara u 17.30 časova u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Evo reakcije pojedinih naših igrača posle utakmice:

Dušan Mandić:
- Snažan rival, dobro uigran, fizički moćan. Perone komanduje, Pinedo odlično brani, Granados i Munariz kvalitetni šuteri. Znamo na koga da obratimo pažnju. Ne očekujem puno golova, biće kao u finalu Barselone. Treba da nametnemo naš ritam, da ne uđemo u njihov. U svakom slučaju derbi četvrtfinala, odlučiće gol dva, a i oni znaju protiv koga igraju.

Duško Pijetlović:

- Odlično se Španci poznaju, mahom su u jednom klubu i to im olakšava posao. Baš su uigrani ali nismo ni mi za bacanje. Imamo kvalitet, očekujem jako tešku utakmicu. Igrali smo nedavno utakmicu na pripremamaali taj meč ništa ne znači. Uvek se tada taktizira. To nije bila naša igra, vreme je da sada odigramo najbolje što možemo.

Nikola Jakšić :

- Uvek kažem da sve zavisi od nas. Dobri su i očekujem tešku utakmicu. Bitno je kako ćemo da krenemo u odbrani. Ako bude kako treba onda možemo da se nadamo uspehu. Mislim da smo najbolja ekipa, stojim iza toga i zato kažem da sve zavisi od nas. Podiđemo formu i to je najvažnije.

Sava Ranđelović:
- Dobro iz poznajemo, često smo igrali jedni protiv drugih. Zajedno smo radili u Barseloni. Imaju odlične pojedince, Peronea i Munariza pre svih. Moramo da nađemo rešenje za njihov visok presing.