Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Hemofarm A.D.
Asseco SEE


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands

Jadran D.O.O. Beograd
19.02.2019 14:35 Starost: 180 days

Kategorija: Saopštenja

Prijem kod gradonačelnika Subotice

Subotica.com

Selekcija Srbije je doputovala u Suboticu još juče, a danas je upriličen prijem kod gradonačelnika Bogdana Labana. Prijemu su prisustvovali predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić, selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić i kapiten reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović, a pored gradonačelnika i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković, v.d. sekretar Sportskog saveza Subotice Dejan Vuković i direktorka JKP "Stadion" Tamara Dimitroski.

Selektor reprezentacije Srbije zahvalio se Subotici na domaćinstvu i uzrazio uverenje da će naš grad i ovaj put doneti sreću našim vaterpolistima pred važne turnire koji ih očekuju u naredna tri meseca.

- Kao što je bilo i za očekivati interesovanje za ovaj meč je bilo izuzetno. Imali smo obavezu da rezervišemo određeni broj karata za naš nacionalni vaterpolo savez, za gostujući savez, a prednost smo dali  mlađim vaterpolo ekipama iz Subotice, ostalo je podeljeno još tokom prepodneva u našim prostorijama - kaže Dejan Vuković, v.d. sekretara Sportskog saveza Subotice

Meč iz Subotice imaće priliku da prati čitava Srbija i svi ljubitelji vaterpola preko malih ekrana, s obzirom da je obezbeđen TV prenos na RTS2 od 17 časova.