UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
18.12.2018 13:45 Starost: 5 yrs

Kategorija: Saopštenja

Zrenjanin spreman za Kup Srbije

Zrenjanin je spreman za finalni turnir Kupa Srbije u vaterpolu. To su danas na konferenciji za medije u Kući vaterpola potvrdili gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik kluba Proleter Dragoljub Bjeloglav. Njihovi domaćini su bili predsednik VSS Viktor Jelenić i generalni sekretar Nemanja Marijan.

- Čast nam je da je Zrenjanin organizator velikog dogadjaja u trofejnom sportu. Imamo sjajna iskustva iz dva susreta reprezentacije u našem gradu i siguran sam da će i sada biti tako. Očekujem da će posle ove priredbe i naš Proleter još brže krenuti napred - rekao je Čedomir Janjić.

Novi predsednik Proletera Dragoljub Bjeloglav je istakao:

- Krenuli smo od početka sa željom da u dogledno vreme postanemo "A" ligaši. Za naše članove će prisustvo ovom turniru mnogo da znači . Igra se dugo vaterpolo u Zrenjaninu, poslednjih godina nismo bili baš kvalitetni ali je sada drugačije. 

Predsednik saveza Viktor Jelenić se zahvalio predstavnicima Zrenjanina:

- Pomoć je velika, na najbolji način se vidi naša saradnja sa lokalnom samopravom. Tako će biti i u drugim mestima. Ovo je i pomoć klubovima što smo obećali. A što se finala tiče neka pobedi bolji.

I Nemanja Marijan je govorio u sličnom tomu istakavši:

- U subotu u 19.45 igraju Nais i Radnički a u 21.30 Partizan i Šabac. Dan kasnije je finale u 20. Cene ulaznica su popularne 200 dinara.