UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
17.01.2020 15:10 Starost: 4 yrs

Kategorija: Budapest 2020

EP Budimpešta - Muškarci sutra sa Holandijom

Srpski sutra igraju u 20.30 sa Holandijom. Nema dileme oko pobednika, cilj je drugačiji - nastaviti sa podizanjem forme. Danas su sa medijima bili bekovi, slavljenik 23. rodjendan Nikola Jakšić, iskusni Milan Aleksić i Sava Ranđelović kojeg za Budimpeštu vežu najlepše uspomene.
- Ne mislim mnogo o Holandiji koliko mislim o nama. Imaju odličnog centra Vinkelhorsta, moramo da obratimo pažnju na njega. Sve drugo je po planu. Za četvrtfinale ne znam koga bih voleo za protivnika. Prvo mislim Mađarska a zatim da je bolje Španija je rbih želeo finale sa domaćinima u Dunav Areni - rekao je Jakšić naglašavajući da je utakmica sa Holandijom fizički zahtevna.

Njemu su novinari priredili iznenadjenje prigodnim poklonom.


Sličan je stav i Milana Aleksića:
- Predivno je igrati u Areni. Ne mislim mnogo o Holandiji. Više se okrećemo nama i podizanju forme. Za sada ide sve po planu. Moramo da narednih dana radimo tako da četvrtfinale dočekamo spremni. Španci ili Madjari ? Nije to sada važno. Ima vremena.


Sava Randjelović očekuje da odbrana bude bolja:
- Napad je za sada bolji deo tima ali i odbrana se diže. Još nismo imali igrača sa tri lične. To nešto govori. Holandjani imaju centra Vinkelhorsta i on je vrednost. Videli smo ih nedavno u Hagu. Fizički će biti teško ali je to uz stresni meč sa Rusima prava stvar. Ne razmišljam o četvrtfinalu, ako hoćeš na vrh znate već...