Lidl Srbija KD


UNIQA

Metalfer Steel Mill
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Myrtha Pools
Keel
Malmsten

Mg Mivela d.o.o.
Puls kardiolo�ki centar
Fizio Group DOO
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
03.08.2013 16:22 Starost: 9 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Barcelona 2013

Izjave posle duela sa Australijom

Posle utakmice sa Australijom Vanja Udovičić je rekao:

- Napokon je naša igra izgledala na zavidnom nivou ali mislim da se Australija predala pre samog početka tako da o utakmici ne treba da trošimo reči. Završeno je prvenstvo u kojem smo rezultatski podbacili. To je velika škola za sve nas, veliko otrežnjenje i dobro je da smo osetili atmosferu ovakvih utakmica u prvoj godini novog olimpijskog ciklusa. Duboko žalimo zbog ovakvog plasmana ali ćemo naći način da se dignemo.

Selektor Dejan Savić:

- Povratili smo se iz stanja šoka, letargije koja nam se dogodila posle utakmice sa Crnom Gorom. Dobro smo odigrali i zasluženo pobedili. Igra je u svim segmentima bila na nivou, bili smo spremni, davali maksimum. Četvrtfinale je šok utakmica. Dve su lopte odlučile i došlo je do onakvog ishoda. Podsećam da smo protiv Španije igrali nerešeno uz veliki broj propuštenih šansi. Idemo dalje, verujem u ovaj tim tu nemam dileme.

Petostruki strelac Filip Filipović:

- Meč bez draži i emocija. Ni sada ne osećamo neke emocije zbog pobede.. Ovaj sastav nastavlja i nema razloga da očajavamo. Izgubili smo jednu utakmicu na jedan gol i sve posle susreta sa Crnom Gorom je posledica tog poraza.U tom meču smo imali sve u svojim rukama, nedostajala je samo završnica. Ne treba sada da padamo u depresiju. Pošteno smo igrali, pogledali se uoči i posle svake utakmice. Mi smo ekipa, to smo dokazali 101 put i opet ćemo.Red je da se malo odmorimo, posebno momci koji su imali napornu sezonu a onda nove obaveze, sledi Evropsko u Budimpešti. Znamo čemu ova ekipa teži.