UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
13.01.2016 15:16 Starost: 8 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Beograd 2016

Francuzi ozbiljno shvaćeni

O Malti se više ne priča, ostao je utisak odlično popunjenih tribina u susretu sa rivalom koji nema skoro nikakav rejting u svetu vaterpola. Na konferenciji za medije Stefan Mitrović je rekao:

-Hvala navijačima koji su došli da nas pordže u tolikom broju u meču bez neutvesnoti.Nadam se da će tako biti u narednom periodu, jer nam to mnogo znači i milina je igrati u ovakvom ambijentu.

O duelu sa Francuskom sutra u 20.15 Uroš Stevanović prvi saradnik selektora Savića je istakao:

- Na dan utakmice sa Maltom smo imali jak trening u teretani i bazenu. Danas smo takodje na bBanjici imali odličan rad. Nastavljamo po planu.Francuska je svakako kvalitetnija od Malte. Setite se naše utakmice u Svetskoj ligi iako smo bili u kombinovanom sastavu. Teško smo pobedili. Znaju da igraju. Imaju vaterpoliste u kvalitetnim evropskim klubovima a u sastavu su im i Tomašević, Kotoranin koji je nekada igrao u Crvenoj zvezdi i Igor Kovačević godinama član Vojvodine.Bili su u našim mladjim reprezentacijama. I sigurno je da će težak poraz od Hrvatske izazvati njihovu reakciju.

Duško Pijetlović je takodje oprezan:

- Fizički su odlična ekipa. Moramo da se pripremimo kao i za Hrvate, kao i za sve naredne duele jer takvih mečeva kao što je malta neće biti. Imamo ovih dana jake treninge da bi ostali u ritmu. Takodje bih pozvao navijače da nas podrže jer osećaj igranja u punoj Areni je prelep.

Stefan Mitrović je istakao problem sa ledjima:

- Osetio sam bol i u Kliničkom centru su mi rekli da su ledja loša. Primiću tri inekcije ali mi ne pada na pamet da odustanem. I po cenu zdravlja. Ovo je veliki spektakčl, pitaj Boga kada ćemo opet biti u prilici da gledamo ovakav vaterpolo dogadjaj kod nas.Neka se deca posle prvenstva upišu u klubove i cilj će biti postignut.

 

 



дуле

 

нема да додам фр физувки спремни јако добруи, видело се сл, морамо да се добро спремимо, као ѕа хравте и којем нам предсој јали тренинг да би иостали у ритму. митра позваомнацијаче, прелео у таквом амбиенту

лдја три инекције у лосем стању клин центра три дана иенкције није бтно по цену здравља дачу све од себе

досдаш

шпани неуг цетвртфинала занимклјвила итал вратила искусне играце довели бодегасавелики плус, хрват није оно што је биалпрвог дана показаце ста све огу вратили амдјари габора киса збиг леђа један од најб на свету, ѕа плсман, црна гора закође селектор вратили неки рачимјак турнири 5 6 ејиоа који се боре за пласман увертита ѕа ино сто следи. аерно пред 10000 је енвидјен као да поведудецу и да буде у неком клубу а то је циљ

бурош

глеамо себе од меча до меч. сада фра тренинг , после словачка.корак по корак. пратимо друге ргупе дбве утакм цг јер се јури гол разлика и ласпи протиницки. други из грцкр и мадј нас ривал у тек се иоцекују праве утакмиц

тек је почео клупске сезона 15 дана за припреме. теемље из клубова, разних темаља мађ иза рум тур текпредсроје утакмиц

нема калкулација јер нико неце нас и италији