UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
21.07.2019 14:59 Starost: 5 yrs

Kategorija: Gwangju 2019

SP Španija očekivani rival

Drugi dan bez utakmica posle osvajanja prvog mesta u grupi, srpski reprezentativci su iskoristili za rad u teretani i bazenu. Uveče su trenirali sa Madjarima, 30-minutni sparing je koristio selektorima Marcu i Saviću.

Pre sparinga reprezentativci su posmatrali čitavu utakmicu izmedju Španije i Japana. Slavili su Španci i oni će u utorak u 7 ćasova po srednjeevropskom vremenu igrati sa našom reprezentacijom za plasman u polufinale.

- Jaka reprezentacija kojoj su kontre ali i individualni kvaliteti obeležje. Moramo da ponovimo odbranu i verujem da ćemo umeti sa tim da se izborimo. Za većinu igrača našeg tima ovo će biti možda najvažnija utakmica u karijeri i sa tim pritiskom treba da se nosimo - rekao je kapiten Ćuk.

Na bazenu su bili i členici saveza Jelenić, Vlaisavljević, Marjan, Ikodinović i Banjac koji su pružilu podršku igračima i stručnom štabu.

- Spremni smo za utakmicu znali smo da će biti Španija. Ipak je Japan slabiji. Možemo da se suprotstavimo vicešampionu Evrope. Do sada smo uradili sve što smo želeli i hoćemo da nastavimo tako - poruka je Dušana Mandića.

Sutra će reprezentacija imati trening u vreme odigravanja utakmice. Pored Španije u četvrtfinale su se plasirali Grčka, Nemačka i Australija.

I vest da Beograd nije dobio organizaciju Svetskog prvenstva. Kazanj će biti domaćin 2025, Budimpešta 2027 a naš glavni grad je konkurisao za oba.