UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
17.07.2014 21:57 Starost: 10 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Budimpešta 2014

Zaslužen poraz od Madjara

waterpoloworld.org

Dejan Savić je čestitao pobedu Madjarima:

- Potpuno zaslužen trijumf. Ponovili smo neke slabosti i to nam se osvetilo.Ni napad nije bio na nivou uz nekoliko katastrofalnih grešaka u odbrani. Ostaje nam da to popravimo, da učinimo sve da se vratimo na željeni nivo. Mnogo moramo da popravimo u igri, sada nam predtoje još bitniji mečevi.

Filip Filipović je dodao:

- Ne može da se dobije kada se ovoliko puta promaši. Stvarali smo neke prilike ali šutirali i iz neizradjenih akcija, bili brzopleti. Ovo je sportski šamar koji ne treba tragično da se shvati. Nismo mogli da repriziramo Dubai,da dobijemo odmah u prve dve četvrtine to je bilo nemoguće. Ostaje nam da se skupimo i odigramo naredne dve utakmice kako treba, da uklonimo nervozu koja je bila večeras izražena. Možda je i bolje ovako. Nisam nezadovoljan možda je ovo stiglo u pravom trenutku. Nije tragedija i ne treba da paničimo.

Živko Gocić je rekao:

- Zasluđen trijumf Madjara, bili su bolji. Bili smo stegnuti za ovakvu utakmicu. Odlični su bili sa igračem manje. Deker je sjajno branio, sprečio nas da ostvarimo bolji rezultat. Ovo je bila bitna utakmica ali ne odlučujuća. Imamo još dve utakmice imamo i sa pobedom ulazimo u borbu za medalju a to je naš cilj. Čestitam Madjarima. Bili smo oslabljeni posle isključenja Prlainovića jednog od najboljih na svetu. To ne umanjuje pobedu rivala.Dižemo glavu i idemo dalje.