UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
14.01.2016 21:40 Starost: 8 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Beograd 2016

Srbija - Francuska 16:8 u trećem kolu

Francuska  - Srbija 8:16  (4:3, 2:4, 1:3, 1:6)

Kombank arena. Gledalaca 10.000. Sudije: Severo (Italija), Korizna (Poljska). Igrač više: Francuska 7  (3), Srbija 8 (4).

FRANCUSKA: Garsu, Sudadier, Kovačević, Kaz 1 Blari 1, Simon 1, Kruzila 2, Izdinski, Marzuki 1, Laversan, Tomašaević, Kamarasa 2, Morim.Selektor: Bruzi.

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 1, Gocić 1, Ranđelović, Ćuk 2, D.Pijetlović, Nikić 2, Aleksić 1, Jakšić 2, Filipović 2, Prlainović 3, S.Mitrović 2, B.Mitrović. Selektor: Savić

Srbija se trećom pobedom u grupi plasirala u osminu finala EP. U subotu će protivnik biti Slovačka a termin je 18,45,

U punoj Kombank areni Srbija je skoro tri četvrtine otaljavala posao što je Francuzima omogućilo da bude ravnopravan rival.Kod rrzultata 7:7 Srbija je počela sa presingom, Pijetllović veoma dobro branio i razlika je počela da se povećava. Serija 6:0 i na kraju trijumf od osam golova a koji je praktično napravljen za desetak minuta kvalitetne igre.

- Počeli smo lošije malo i zbog jakog treninga. Posle smo zaigrali agresivnije, pobedili i sada već mislimo na Slovačku - rekao je Slobodan Nikić.

Stefan Mitrović se na konferenciji za medije složio sa reprezentativnim drugom:

- Već smo zaboravili Francusku, okrećemo se Slovačkoj.Pripremamo se za naredne mečevi koji će biti daleko značajniji. Zahvalni smo publici i sada je jasno da ćemo do kraja imati punu Arenu što nam daje veliku podršku.