UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
02.04.2009 13:24 Starost: 15 yrs

Kategorija: Ličnosti i razgovori

Priznanja Vujasinoviću

U Pro Reku nisu zaboravili šta je sve Vlada Vujasinović uradio za ovaj klub tokom sedmogodišnje karijere. Serija trofeja od kojih su najvažnija tri evropska trona doprineli su da Vujasinović obožavan od navijača dobije nadimak Sindaco (gradonačelnik). Kada je u finalu plej ofa prošle sezone igrao poslednji meč za sjajni tim iz Djenove Vujasinović je dobio višeminutne ovacije kao znak priznanja za sve što je uradio za ovaj klub.

Tokom priprema Pro Reka i Partizan Rajfajzena čelnici domaćina su i gradskoj skupštini organizovali prigodnu svečanost na kojoj su prigodnim poklonima zahvalili Vujasinoviću. Ovom činu prisustvovali su igrači i treneri dva tima, funkcioneri, svi oni kojima Reko nešto znači. Vujasinović je dobio ključeve grada, simbolično i zvanično postao gradonačelnik mesta koje će u njegovoj karijeri biti zapamćen kao najuspešniji.

O njemu su biranim rečima govorili predstavnici kluba. Pro Reko je jedan od najčuvenijih timova na svetu i danas je neprikosnoven u Italijim aktuelni dvostruki uzastopni prvak Evrope. Vujainović je bio vodja tog tima i ne čudi što je ovakva ceremonija organizovana u njegovu čast.