UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
27.12.2023 10:07 Starost: 128 days

Kategorija: Saopštenja, Croatia 2024

U petak sparing sa Hrvatskom, ispraćaj reprezentacije i potpis sa NIKE

POŠTOVANI,

obaveštavamo vas da će u toku završnih priprema, pred odlazak na Evropsko prvenstvo, trening muške vaterpolo reprezentacije Srbije biti otvoren za medije u petak 29.decembra 2023. godine, na bazenu 25.maj - SRPC “Milan Gale Muškatirović”.

Pozivamo vas na konferenciju za medije na kojoj će kompanija Nike biti predstavljena kao novi tehnički sponzor vaterpolo reprezentacija Srbije. Događaj će se održati u petak, 29.12.2023. godine, sa početkom u 12h, na bazenu „SRC 25.maj – Milan Gale Muškatirović“.

Pre konferencije, od 10.30h, na programu je sparing utakmica reprezentacija Srbije i Hrvatske, a događaj posle iste će – pored potpisivanja ugovora o tehničkoj saradnji i predstavljanja rebrendiranog logotipa VSS – ujedno biti i ispraćaj vaterpolista na predstojeća takmičenja o kojima će se dodatno govoriti.

Konferenciji će prisustvovati Mirjana Jokić, generalna direktorka kompanije Sport Time Balkans,
Uroš Stevanović i Dragana Ivković, selektori muške i ženske vaterpolo reprezentacije Srbije, kao i predsednik Vaterpolo saveza Srbije, Viktor Jelenić.

Medijima će, pored navedenih govornika, na raspolaganju biti i reprezentativci Srbije za izjave.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak uzvratnim mejlom na milos.nikolic(at)redc.rs ili na mejl maja.pavkov(at)srbwaterpolo.rs .

Pozivamo vas da svojim prisustvom pružite podršku našoj državnoj vaterpolo reprezentaciji i unapred zahvaljujemo na saradnji.