UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
27.06.2022 12:16 Starost: 2 yrs

Kategorija: Reprezentacija

MI ORAN, Srbi bolje od Crne Gore

Na Mediteranskim igrama u Oranu Srbija je zabeležila i treću pobedu. Danas pre podne, boljom igrom u drugom poluvremeni nadigrana je Crna Gora 9:7 (2:3, 1:2, 2:1, 4:1). Srbija ima maksimala broj bodova i u poslednjem kolu u grupi igraće sa najslavijim sastavom Portugalijom.

Posle te utakmice sledi polufinalni duel sa drugim timom iz grupe u kojoj su Španija koja je već prva Italija i Grčka koji će odrediti drugoplasiranog i protivnika Srbije i Tuska.

Protiv Crne Gore Srbija je bila u minusu od tri gola 6:3 sredinom treće četvrtine.Radulović i Kovačević su započeli seriju naše reprezentacije. Crna Gora je vodila 6:5 uoči poslednjeg dela. I tada je igrala mnogo bolje Srbija. Izjednačio je Kovačević iz peterca a posle gola Kojića za 7:6, Urošević je bio strelac iz peterca- Tek tada je Crna Gora smanjila na 8:7 ali je 29 sekundi pre kraja Stanić rešio sve dileme za pobedu 9:7.

Srbija:Pajković, Maraš, Dimitrijević, Gavrilović, Kojić 3, Anđelić 1, Poznanović, Urošević 1, Kovačević 2, Brešćanski, Stanić 1, Radulović 1, Virijević. Savezni trener: Stevanović