UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
15.03.2010 15:54 Starost: 14 yrs

Kategorija: Vaterpolo savez

Zadovoljstvo organizatora Dana vaterpola

U Narodnom pozorištu u Beogradu održana je konferencija za medije povodom Dana vaterpola i akcije "Negujmo prave vrednosti". Domaćin je bio Božidar čurović upravnik Narodnog pozorišta a medijima su se obratili ispred VS Srbije predsednik Velibor Sovrović i selektor Dejan Udovičić kao i Sanja Bundalo Pajević ispred organizacije "Naša Srbija".

Upravnik Božidar Djurović je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je najstarija ustanova kulture učesnik ovakvog dogač‘aja. Vaterpolisti i deca o kojoj brine Naša Srbija večeras su gosti na predstavi "Pokojnik".

- Već 132 godine negujemo prave vrednosti i zadovoljstvo nam je što u ovom slučaju radimo sa dve uspešne organizacije- rekao je Djurović.

Predsednik Velibor Sovrović je istakao:

- Pet godina sam na čelu trofejnog saveza i srećan sam što pored uspešnih rezultata u bazenu beležimo i sjajne rezultate u aktiivnostima kao što je Dan vaterpola. Želimo da pokažemo da brinemo kako o deci Naše Srbije tako i o svoj drugoj. To je naš zadatak. Spojili smo humanizam,kulturu i sport i na najlepši način predstavljamo i sam sport i snagu Srbije.

Dejan Udovičić je ponovio reči sa prethodne konferencije za medije:

- Od Dana vaterpola smo stvorili brend Beograda. prilika je da svi uživamo u akciji koja ima i karakteristike humanosti, razvijanja kulture, približavanja sporta mladima.U tome smo uspeli.

Sanja Pajević Bundalo se u ime "Naše Srbije" zahvalila ostalim učesnicima jer pravi dobitnici u ovoj akciji su deca koja su ostala bez roditeljskog staranja.