UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
04.02.2020 13:41 Starost: 4 yrs

Kategorija: Mladje kategorije

Polufinalni turniri Kupa Srbije za 16 godina

 

 Polufinalni turniri Kupa Srbije 2019/2020 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 16 godina (2004. i mlađi) održati u terminu 08. - 09.02.2020. godine u Zrenjaninu, u organizaciji  V.K. Proleter, i Valjevu, u organizaciji V.K. Valis.

Na osnovu dostavljenih podataka od Regionalnih saveza o plasmanu na Regionalnim kvalifikacionim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Polufinalne turnire plasirali su se sledeći klubovi:

Grupa A – Zrenjanin                Grupa B – Valjevo  

V.K. BANJICA                          V.K. VOJVODINA
K.V.K. RADNIČKI                     V.K. PARTIZAN
V.K. PROLETER                       V.K. VALIS
V.K. SINGIDUNUM                  B.V.K. CRVENA ZVEZDA

Klub organizator je obavezan da snima sve utakmice na turniru i snimke dostavi VSS.

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2019/2020 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2019/2020, nemaju pravo nastupa.

Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će izvršiti delegiranje sudija i delegata i u najkraćem roku o tome vas obavestiti.

U nadi da sam vas blagovremeno informisao srdačno vas pozdravljam.

                        Dejan Perišić  s.r.
                        Komesar za takmičenja VSS