UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
04.08.2016 21:15 Starost: 8 yrs

Kategorija: Rio 2016, Reprezentacija

OLIMPIJSKE IGRE - Čekanje starta

Srpski vaterpolisti su danas imali dva treninga. Prvi je završen neposredno pre ceremonije podizanja srpske zastave u Olimpijskom selu ali su na vreme stigli da se priključe ostalim našim sportistima. Svi odlično raspoloženi spremni za takmičenje koje počinje u subotu velikim spektaklom utakmicom sa Madjarima.

- To je bitna utakmice zbog činjenice da se ulazi u takmičarski ritam, oseti se atmosfera, jednostavno početak nečega za šta smo se spremali - kaže golman Branislav Mitrović.

Najvažnije je da nikakvih problema kada je zdravlje u pitanju nema:

- Veliko takmičenje i znamo šta želimo. Bitno je da utakmice od četvrtfinala odigramo na najboljem nivou. Madjari su odlični, videli smo ih na pripremama - tvrdi Slobodan Nikić.

Moguće je da Srbija sutra ima sparing sa nekom od reprezentacija.

- Radimo koliko je to moguće i kako je svim ekipama tako je i nama. Usredsredjeni smo na Madjare posle ćemo tek da razmišljamo o Grcima - dodaje Milan Aleksić.

Reprezentaciju su posetili najviši čelnici saveza predvodjeni predsednikom Miloradom Krivokapićem. Pored njega su bili generalni sekretar Nemanja Marijan, direktor Preduzeća EP vaterpolo 2016 Darko Udovičić, kao i treneri Vujasinović i Petrović.

- Imali smo prijatno druženje. Još jednom smo im rekli da imaju svu našu podršku i da ćemi biti zadovoljni ako daju maksimum pa šta bude. Uvek smo govorili da je ovo sjajna generacija i igrača i ljudi i da sada kada su najvećem ispitu treba da imaju potpuni mir. U tome im savez svesrdno pomaže - kaže generalni sekretar Nemanja Marijan.

-