UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
19.03.2020 20:25 Starost: 4 yrs

Kategorija: Saopštenja

Budimo kao jedan

Vaterpolo savez Srbije, na čelu sa predsednikom Viktorom Jelenićem daje punu podršku merama Vlade Srbije i predsedniku Vučiću na preduzetim merama da bi se pobedio opasan i težak protivnik kakav je korona virus.

U saopštenju se kaže:
U ovim danima sport je u drugom planu. Sada vodimo veliku borbu za očuvanje zdravlja, života ljudi, u toku je borba da se maksimalnom disciplinom i velikim zajedništvom odupremo virusu koji napao čitav svet.
Neće biti lako, ali izbora nemamo. Slično, kao kada igramo utakmice u kojima se trudimo da pobedimo i osvojimo medalju. To je sport. Ovo sada je nešto drugo, nešto mnogo važnije. Ovo je borba za zdravlje, za budućnost svih nas, zato je pobeda imperativ. Od nje ne zavise samo sportske karijere, plasmani, rezultati od nje zavisi budući normalan život svih nas.

Sigurni smo da će svoj doprinos u toj borbi dati svi naši članovi, igrači, treneri, sudije, sportski radnici. Dovoljno će biti da prate instrukcije Vlade Srbije, da poštuju sve mere, da pomognu tamo gde je potrebno da tako još jednom pokažu odanost svojoj zemlji.

A kada ovo prođe vratićemo se bazenima, treningu, igri, normalnom životu. Da to bude što pre  budimo svi kao jedan.