UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
07.03.2020 22:13 Starost: 4 yrs

Kategorija: Saopštenja

Saopštenje Milivoja Bebića povodom susreta Primorac - Partizan

Saopštenje Milivoja Bebića ispred Regionalne lige povodom odlaganja utakmice Primorac - Partizan za sutra u 18 časova bez prisustva publike

Poštovani,

Obaviještavamo vas da je Povjerenstvo za natjecanje RL donijelo sljedeću,

O D L U K U

- Odgađa se odigravanje utakmice 14. kola RL u grupi A1 – Liga za plasman od 6. do 10. mjesta između VK Primorac – VK Partizan koja se po rasporedu trebala odigrati 07. 03.2020. u 19.00 h u Budvi.
- Navedena utakmica će se odigrati u nedjelju 08. 03. 2020. g. bez prisustva publike.
- Satnica odigravanja utakmice će biti određena pravovremeno a sve u dogovoru sa
policijom, osiguranjem itd. (vjerojatno između 17:00 i 19:00 h)
____________________________________________________________________________________
Obrazloženje

Utakmice 14. kola RL A1 – Liga za plasman od 6. do 10. mjesta  Primorac – Partizan se po rasporedu i kalendaru natjecanja trebala odigrati u subotu 07. 03. 2020. g. u 19.00 h. u isto vrijeme kada se odigrala i utakmica u Splitu između Mornara i VK Šabac.

Temeljem dostupnih informacija od delegata utakmice i službenih predstavnika klubova pred samu utakmicu je došlo do naguravanja većeg broja navijača uslijed čega je radi smirivanja situacije i stvaranje optimalnih i sigurnih uvjeta za odigravanje iste bačen suzavac.

Dimna zavjesa se proširila u unutrašnjost bazena. Policija je po nalogu delegata ispraznila dio gledališta, tj., udaljila navijače koje su smatrali problematičnima.

Međutim, ni nakon više od pola sata čekanja nisu se ni približno stvorili uvjeti za odigravanje utakmice a procjena je bila da će se to teško postići jer sam ventilacijski sustav i otvaranje svih mogućih ulaza nije bilo dovoljno da bi se bazenski prostor prozračio. Osim što je vidljivost bila vrlo loša također su se širili neugodni mirisi što je otežavalo disanje što bi igračima predstavljalo pod opterećenjem veliki zdravstveni problem.

Povjerenstvo RL
Milivoj Bebi