UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
14.07.2018 15:11 Starost: 6 yrs

Kategorija: Barcelona 2018, Reprezentacija

EP BARSELONA - Odbrojavanje

Srpski vaterpolisti su za danas spremili dva treninga u Barseloni. Pre podne je Vladimir Pavlović oko 20 minuta radio na faizičkoj pripremi a potom je selektor Savić radio na tehnici i taktici za predstojeće utakmice. Rumunija, prvi rival na prvenstvu u ponedeljak u 20.30 još nije predmet analize ali nema sumnje da će u nedelju selektor sa svojim timom podrobno proučiti prvog rivala. Ne zbog činjenica sa puleni nekadašnjeg člana stručnog štaba Srbije Dejana Stanojevića mogu da iznenade već zbog želje da se na kvaliteta način udje u 33. evropski šampionat.

- Za sada sve ide kako treba. Neke sitne stvari koje se dogadjaju ne smetaju - kratko kaže selektor koji po starom običaju neće puno biti na usluzi novinarima tokom prvenstva.

Zato će u nedelju u podne sa hrvatskim selektorom Ivicom Tucakom i domaćinom Špancem Martinom biti gost medija ne LEN konferenciji tačno u podne. To je stara praksa LEN da treneri najuspešnijih reprezentacija budu na raspolaganju "sedmoj sili".Srbija je evropski i olimpijski šampion,Hrvatska vladajući svetski prvak.

Mogla je ta konferencija da se održi i u Hotelu Barselona Princes u kojoj su smeštene obe reprezentacije. Tucak je iz ovog hotela osvojio svoju prvu medalju, bronzu na SP 2013 a Srbija je tada bila sedma. Tu su još obe španske selekcije.

Bazan na Monžuiku prelepo izgleda. Španci su se, prvi je utisakm potrudili da organizuju na uspešan način prvenstvo. Neke zamerke će rešavati u hodu.

- Samo da počne. Radili smo dobro, spremni smo za prvenstvo i nadamo se da ćemo daleko da doguramo - kaže Viktor Rašović koji će sa Nemanjom Vicom prvi put igrati na Evropskom prvenstvu.

VIŠE FOTOGRAFIJA NA FB STRANICI