UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
28.07.2013 18:55 Starost: 11 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Barcelona 2013

Izjave posle Rumunije

Po završetku utakmice vaterpolisti Srbije su ocenili i pobedu nad Rumunijom ali i predstojeći veliki derbi sa Crnom Gorom.

- Bila je ovo lagana utakmica. Rumuni su se predali i pre početka, nisu oni loši kako je izgledalo.Popravili smo odbranu ali moramo još neke stvari da rešimo kako bi se spremili za Crnu Gora. oni su mnogo ozbiljniji protivnik, imaju velike šanse na ovom turniru, u najužem su krugu kandidata za titulu. Nama je ovo bila dobra uvertira za ritam koji nas čeka na velikoj utakmici.- rekao je Duško Pijetlović

Miloš Ćuk je bio dvostruki strelac.

- Ispunili smo dogovor i zahteve trenera posebno kada je odbrana u pitanju. sada se okrećemo Crnoj Gori, Rumunija je već zaboravljena. Znamo šta nas čeka. Sa ovakvom odbranom možemo da budemo bolje raspoloženi ali ne terba da zaboravimo da je Crna Gora izuzetan rival.

Nikola Radjen je držao odbranu:

- Protiv Crne Gore nemamo šta da izgubimo. U prethodnim duelima smo bili bolji i na najima je veći pritisak. Često smo ih pobedjivali a videćemo šta će sada da bude.

Filip Filipović:

- Zadovoljan sam pristupom cele ekipe, primili smo četiri gola, hajde ovaj peti da ne računam u poslednjim sekundama. To je više nego dobro u pripremi za naredni susret. Znamo šta nas čeka, velika utakmica, veliki rival.Na njima je veći pritisak jer su gubili od nas utakmice za medalje. Ne treba ništa da menjamo, znamo kako bi trebalo da igramo ali je sigurno da i oni imaju svoje adute

Kapiten Vanja Udovičić:

- Sve utakmice su sa njima emotivne i teške. Prvi put smo u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i čitave pripreme su stale u ovaj meč. Crna Gora je ovde došla sa najvećik ciljevima, sjajno pripremljena, gladna pobeda. Blagi su favoriti možda baš zbog tog ogromnog motiva da osvoje medalju. to im stvara pritisak ali i motiv koji je teško kontrolisati. Mi ćemo da pokušamo u to ne sumnjajte ali oni su mislim na papiru u prednosti.