UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
23.06.2019 20:49 Starost: 5 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Izjave posle pobede

Selektor  Dejan Savić :

- Izuzetno mokra predstava za sve nas. Sem utakmice, jedne velike utakmice između velikih rivala, želim na prvo mesto da stavim publiku, koja je ovim uslovima ispratila meč do kraja. Sjajno bodrenje. Mislim da smo zaslužili ovakvu pobedu i mislim da su moji igrači napravili veliki korak plasmanom na Olimpijske igre. Čestitam im prvo mesto i zlatnu medalju u Svetskoj ligi.-Oscilacija je bilo na obe strane. U jednom periodu, kada smo mi uhvatili priključak i oni su bili u nokdaunu, kao što smo i mi. Igralo se za gol za gol - kazao je Savi

Stefan Mitrović je istakao:

- Svaka naša utakmica sa Hrvatskom je luda. Igrali smo pred domaćom publikom i zato što smo se borili za prvu priliku da izborimo olimpijsku vizu.Uspeli smo da napravimo preokret pokazali smo da to možemo. Hvala publici što nas je bodrila. Zaista smo osetili tu energiju .

Filip Filipović:

- Ovakvo nevreme u igri nisam doživeo u svojoj karijeri. Čestitam izuzetnim protivnicima,i publici koja je bila nestvarna. Videti  kako ostaju po ovakvoj provali oblaka je velika čast. U ime cele ekipe se im se zahvaljujem publici. Ovo je njihova pobeda, njihova titula.a.

Viktor Jelenić:
- Neverovatno. Igračima svaka čast, a publika…. Kapa dole, hvala im

 Branislav Mitrović.:
- Nismo ušli kako treba u utakmicu i uspeli smo da se izvučemo . Drugi razlog je publika. Da nje nije bilo...

Duško Pijetlović:

- U ovakvim uslovima nikad nisam igrao.Odluka je pala na tribinama, kada smo videli da po onom pljusku niko ne ide dobili smo snagu. Hvala im .