UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
27.07.2021 10:43 Starost: 3 yrs

Kategorija: Tokyo 2020, Reprezentacija

OLIMPIJSKE IGRE, protiv Kazahstana 19:5

Foto: Orangepictures.nl

Kazahstan - Srbija 5:19 (2:4, 1:3, 2:6, 0:6)

Bazen Tacumi. Sudije: Aleksandresku (Rumunija), Kun (Mađarska). Igrač više: Kazahstan 7 (1), Srbija 11 (8). Dva igrača više: Kazahstan 1 (1), Srbija 1 (1). Peterci: Kazahstan 1 (1).

KAZAHSTAN: Medvedev 2, Ubakirov, Marković 1, Šmider, Artjuk, Šakenov, Vuksanović 2, Ukumanov, Rudaj, Altajev, Švedov, Lipilin. Selektor: Knežević.

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 2, Dedović 1, Ranđelović 1, Lazić 1, D.Pijetlović 4, Rašović 3, Aleksić 1, Jakšić 1, Filipović 1, Prlainović 2, S.Mitrović 2. Selektor: Savić

Nije Kazahstan rival koji može da posluži kao merilo forme ali je utisak da je Srbija odradila dobar trening. Pre svega kada je napad bio u pitanju, 19 golova iz 30 pokušaja, ponovo odlična realizacija igrača više a odbrana je delovala agresivnije nego u prvom susretu.

Selektor Savić je počeo sa postavom G.Pijetlović, Dedović, Aleksić, Lazić, Ranđelović, S.Mitrović i Rašović. Ne igra ona često zajedno pa igra nije bila tečna. Jedino je ta prva četvrtina u kojoj su postignuta ipak četiri gola bila skromnija.

Kako je vreme odmicalo igra Srbije je bila sve bolja, agresivnija,efikasnija. Svi su se upisali u strelce, ruku je namestio Rašović a igra centara je i dalje na visokom nivou.

Drugo poluvreme je dobijeno 12:2 a da Savić nije mnogo eksperimentisao i da su igrači bili malo skoncentrisaniji mogla je da bude i veća razlika.

Sledeći susret je sa Australijom u četvrtak u 12.50-