UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
11.08.2019 20:38 Starost: 5 yrs

Kategorija: Saopštenja

Još jedan odgovor Viktora Jelenića

Povodom još jednog neosnovanog napada Odbora za prosvetu, sport i omladinu predsednik Viktor Jelenić je uputio saopštenje koje objavljujemo u celini:

Anonimni članovi odbora za prosvetu,sport i omladinu,

Kao sto vidite ne počinjem sa poštovani pošto to ne zasluzujete i primorali ste me da od tačke napravim zarez. Zato ću u nastavku da Vam se obraćam sa anonimusi. Pa da počnemo.

Koga ću da podrzim je moje ustavno pravo. Kao što sam Vam već napisao vidim ko šta radi i čini za dobrobit ovog društva. Šta Vi radite? Ko ste? Odakle ste?  Ne znam ništa. Jedino što znate je da se krijete iza tastature i izdajete saopštenja u većini slučajeva lažna.

Šta Vam smeta zakon gde se sportistima daje doživotna nadoknada? Mozda zato što se nikad niste bavili sportom. Ne znate koliko je teško osvojiti olimpijsku medalju. Mi svi smo uradili mnogo na promociji države i država nam se na pravi način oduzila.

Koji je Vaš program? Koji su Vaši motivi? Za program ne znam ali za motive mogu da predpostavim. Da jednog dana sticajem nesrećnih okolnosti dodjete na vlast ,što verujem da se nikad neće desiti i pruzite narodu šta? Lazi? Predpostavke?
Anonimusi , na odmoru sam sa porodicom i nemam volje više da Vam odgovaram. Dok se ne predstavite, kažete šta ste radili u životu i odakle ste, ne pišem više. Za mene se zna sve a ako ne znate, izadjite na vikipediju.

Sa nepoštovanjem
Predsednik VSS
Viktor Jelenić