UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
25.12.2009 17:44 Starost: 14 yrs

Kategorija: Vaterpolo savez

Novogodišnji koktel

U prostorijama Skupštine grada održan je Novogodišnji koktel kojim je vaterpolo organizacija obeležila kraj još jedne uspešne rezultatske godine.U prisustvu velikog broja vaterpolo radnika predstavnika ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog komiteta Srbije i drugih sportiva prisutnima su se obratili ministarka Snežana Samardžić Marković i predsednik VSS Velibor Sovrović. Prikazan je i petominutni film posvećen uspesima seniorske ekipe u ovoj godini. konstatovano je da je Srbija osvajala medalje na svim takmičenjima na kojima je učestvovala ove godine a da je u ovom veku od 21 trofeja osvojeno 19 medalja od kojih 10 zlatnih.

-Razmišljala da vaterpolistima „isporučim račun“ za svoj povišeni šećer i pritisak zbog mnogo uzbuč‘enja na Svetskom prvenstvu – rekla je ministarka - U Rimu sam proživela zaista divne trenutke, prijalo mi je kada sam sedela pored ministra sporta Š panije i sa ponosom sam mogla da mu kaženm – Bolji smo.
Ministarka se zahvalila vaterpolistima:
-Hvala im i na kontinuitetu rezultata, ali i na gospodskom načinu na koji predstavljaju zemlju i van bazena. U sledećoj godini želim da nastavite ovako, a planovi su vezani i da nastavimo da pravimo pomake u pogledu infrastrukture, kao i u popularizaciji vaterpola.
Velibor Sovrović, predsednik VSS je priznao da su i kod njega posle filma ponovo proradile emocije.
- Medalje su plod organizovanog i dugotrajnog rada, koji Vaterpolo savez Srbije, ima oduvek, mnogo pre mog dolaska 2005. godine. Na neki način vaterpolisti su u Rimu iznenadili našu javnost, ali iznenač‘enja nisu slučajnost. U 2010. želim uspehe svim sportistima, koliko je to moguće. Ako  ne bude rezultata verujem da će dostojno predstavljati zemlju – zaključio je Sovrović.