UNIQA
Hemofarm A.D.
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Voda Diva


Medigroup - Dom zdravlja Jedro
Planet Win 365
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
24.04.2014 16:25 Starost: 6 yrs

Kategorija: Vaterpolo savez

Milorad Krivokapić predsednik VS Srbije

Milorad Krivokapić je na današnjoj izbornoj sednici Skupštine VSS izabran za predsednika Upravnog odbora.Bilo je prisutno 37 delegata od 48. Za Krivokapića su glasala 22, za protivkandidata Viktora Jelenića 11, dok su ostali glasovi bili uzdržani. Treći kandidat Zoran Avramović se danas pre podne zvaničnim dopisom povukao iz predsedničke trke.

Pre glasanja Jelenić i Krivokapić su predstavili svoj program koji se nije mnogo razlikovao. Locirani su aktuečni problemi, obojica su izrazili želju da se pitanje dugova reši što je moguće pre ali da nije realno da to bude pre OI 2016, možda i kasnije.

Jelenić je apelovao da se glasa po saveti, Krivokapić je zatražio da prestanu podele i da vaterpolo ponovo bude velika porodica. Potom je križoz fotografije Igor Milojević predstavio rad Jelenića u stvaranju nove Crvene zvezde.

Posle glasanja Jelenić se zahvalio :

- Glasali ste po savesti. Učinili ste mi usligu, želim sreću Vaterpolo savezu.

Milorad Krivokapić se obratio delegatima:

- Ulazimo da rešavamo probleme, neće biti lako. Radićemo najbolje što možemo, verujem da zajedno možemo da se vratimo na stare staze.

U Upravnom odboru su: Milan Jovanović (PTT Srbija), Goran Đaković ( Saga ), Perica Čudić ( Iv Kompjters), Zoran Popović ( privatnik ), Željko Kojić (pomoćnik ministra unutrašnjih poslova), Aleksandar Šoštar (Partizan Rajfajzen), Darko Milačić ( Radnički Kon Tiki), Viktor Jelenić (Crvena zvezda), Zoran Vučković (Vojvodina), Milan Krstić (Nais).

Za potpredsednika Skupštine izabran je Vuk Blečić.

Skupština je usvojila izveštaje o radu organa u proteklom periodu, programu za 2014 a razgivarano je i o promenama Disciplinskog pravilnika. Formirano je Preduzeće EP vaterpolo 2016 d.oo.

Minutom ćutanja odata je pošta Urošu Maroviću.