UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
08.03.2024 21:28 Starost: 51 days

Kategorija: Evropski kupovi

EVRO KUP Poraz Zvezde koji daje nadu

Vaterpolisti Crvene zvezde su doživeli poraz koji daje nadu u konačan uspeh. BVSC je na svom bazenu pobedio 13:11 (3:2, 3:3, 3:2, 4:4). Revanš je 23. marta u Beogradu.

Mađarski tim je sve vreme imao prednost. Ipak u jednom delu igre kapiten Marković je držao ekipu u rezultatskoj igri. Najveća razlika je bila četiri gola 9:5 u trećem delu ali su Vasić iz peterca i sjajni Subotić razliku pred poslednji deo učinili podnošljivom. Seman i Vukićević su radili ogroman posao, zarađujući igrača više .

Ali, domaćin je agresivno počeo završnicu. Posle tri minuta je vodio 11:7. Mišović je tada odbranio peterac i tada Zvezda je našla snage da se vrati.Ponovo su se upisali Subotić i Vasić. Do kraja je domaćin dva puta imao prednost od tri gola i oba puta je odgovor davao Gavril Subotić, apsolutno prva ličnost utakmice.

BVSC – Crvena zvezda 13:11

BVSC:Đerke, Tatrai 1, Čapo 4, Mesaroš 1, E.Čazovski 2, A.Čazovski, Mesaroš, Gajrfaš 3, Kovač 1, Gal 1, Bundšuh, Horvat, Gapjaš.
Crvena zvezda: Mišović, Bursać, Danković, Marković 2, Subotić 5, Vasić 2, Gogov, Basaram Vukićević 1, Seman 1, Milojević, Radović, Ivanović.