UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
31.05.2019 14:57 Starost: 5 yrs

Kategorija: Saopštenja

Od subote prodaja pojedinačnih ulaznica za Svetsku ligu

Vaterpolo reprezentacija Srbije počela je pripreme za finalni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna igra u Beogradu na otvorenom bazenu SC Tašmajdan. Selektor Dejan Savić trenutno na raspolaganju ima desetoricu igrača: Dimitrija Rističevića, Milana Aleksića, Andriju Prlainovića, Viktora i Strahinju Rašovića, Đorđa Lazića, Nemanju Vica, Ognjena Stojanovića, Lazara Dobožanova i Savu Ranđelovića. Naš nacionalni tim će od 3. juna biti jači za Miloša Ćuka, Nikolu Dedovića i Branislava Mitrovića, a potom se očekuje dolazak ostalih reprezentativaca.

- Nemamo puno vremena, a trebalo bi da 12.juna budemo kompletni. Kalendar je zgusnut i ovakav plan rada smo ranije napravili. Slične probleme imaju i ostale reprezentacije. Radimo najbolje što možemo sa jasnim ciljem, a to je osvajanje prvog mesta i olimpijske vize. Imaćemo generalnu probu sa Australijom bez obzira što smo u istoj grupi- konstatovao je selektor Dejan Savić.

Prema rečima čelnika Vaterpolo saveza Srbije, organizacija ovog turnira čiji je nagradni fond 350.000 dolara teče po planu, a važna informacija za sve ljubitelje vaterpola je da će se od subote 1. juna u prodaji naći pojedinačne ulaznice za mečeve Finalnog turnira Svetske lige. Pojedinačne ulaznice obuhvataće po dve utakmice popodnevnog ili večernjeg programa. Cene karata za mečeve naše reprezentacije u grupi i u četvrtfinalu, koje će se igrati u večernjem terminu od 21 sat, su 600 (C tribina), 800 (B tribina) i 1000 dinara (VIP tribina), dok ulaznice za mečeve popodnevne sesije koštaju 400, 600 i 800 dinara. Ulaznice za polufinale i finale su 1000, 1200 i 1800 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket vision-a kao i putem sajta www.tickets.rs