UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
22.07.2013 15:08 Starost: 11 yrs

Kategorija: Barcelona 2013, Reprezentacija

Barselona: Izjave posle utakmice

Živko Gocic:

Igrali smo rutinski iako uslovi nisu bili najbolji zbog velike vrucine i topla voda. Uspeli smo da savladamo Australiju solidnom nista specijalnom igrom. Od polovine druge četvrtine smo stalno imali sigurnu prednost i pobeda nije dolazila u pitanje.

Selektor Dejan Savic:

- Krenuli smo stvarno dobro. U prvom poluvremenu smo postigli dosta golova sa igracem više.U trećem delu Australijanci su igrali jak presing ali smo se u četvrtoj  golovima iz igre  odlepili drzali prednost. Australija jeste nezgodan protivnik, a  vrzucina važi za sve. Ključ pobede je uvek odbrana

Gojko Pijetlovic

- Pošetak dobar, iako je bilo malo teže nego sto smo se nadali. Varirali smo u odbrani ali je na kraju bilo kako smo hteli. Početak je uvek najteži, bili smo oprezni. Imao sam neke greške, ali prvi put otvaram svetsko prvenstvo i zadovoljan sam

Filip Filipović:

- Imali smo pristojno otvaranje utakmice. Nismo u drugoj četvrtini primili glupe golove. Oni su kasnije uhvatili su prikljuak našim greškama u odbrani jedan na jedan. Mučili smo se nekoliko minuta. Razlika kvaliteta postoji i to smo pokazali. 

Ričard KembeL:

- Igrali smo dobro ali smo razočarani rezultatom. Očekujem da protiv Madjara budemo uspešniji. 

Ris Hojden:

- Teška utakmica posebno mentalno. Srbija je vrlo dobra ekipa i igrali su na svom nivou. U jednom trenuktu smo uhvatili priključak ali smo zatim serijom glupih grešaka dozvolili protivniku da se odlepi.