UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
11.11.2019 14:35 Starost: 4 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Srbija sutra u Hagu protiv Holandije

Vaterpolo reprezentacija Srbije, sutra u 20 časova u Hagu, igra protiv Holandije prvi susret u ovogodišnjoj Svetskoj ligi. Igrači će se večeras okupiti kompletni, imati trening kao što će ga imati na dan utaimice.

Selektor Dejan Savić računa na sledeći sastav:Gojko Pijetlović (Oradea), Stefan Živojinović (Olimpijakos), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Triestina), Milan Aleksić (Barseloneta), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC) i Stefan Mitrović (Olimpijakos).

- Lepo je da vidimo, treniramo i odigramo susret u kojem smo favoriti. Na Holandiju ipak mora da se obrati pažnja. Vodi ih njihov velikan Van der Mer, dosta ulaži i pokušaće da na kvalifikacionom turniru u Roterdmau izbore olimpijski vizu. To neće biti lako alo je jasno da žele napred. Mi ćemo imati sastanak, igrači će znati plan rada do Tokija. Do kraja godine nas očekuje početak priprema za Evropsko, turneja po Americi i susret sa Hrvatskom u Svetskoj ligi - rekao je Dejan Savić.

Naši reprezentativci očekuju pobedu. Sava Randjelović kaže:

- Holandija je sve bolja ali u ovom trenutku su iza nas. U ovoj utakmici sve zavisi od nas. Bilo bi lepo da pobedom počnemo olimpijsku reprezentativnu sezonu i nadam se da će tako da bude.