UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
19.09.2019 11:49 Starost: 5 yrs

Kategorija: Ženski vaterpolo

Ženska reprezentacija na turniru u Košicama

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije igraće ovog vikenda na turniru u Košicama. Biće to još jedna provera ekipe pred susrete sa Češkom 12. i 26. oktobra, kvalifikacionom za odlazak na Evropsko prvenstvo u Budimpešti (januar 2020).

Posle priprema u Bečeju savezni trener Dragana Ivković vodi sledeći sastav: vanja Lazić, Ivana Ćorović, Tijana Jakovljević, Anja Mišković, Hristina Ilić, Marija Mijušković, Andrea Gašić, Iva Lujić (Crvena zvezda), Ana Milićević, Maja Mandić, Teodora Rudić (Palilula), Nikolina Travarm Anja Švec, Lolita Avdić (Vojvodina) i Janja Kaplarević (Steaua).

- Strani klubovi za ovaj ciklus priprema nisu pustili Nadu Mandić i Jelenu Vuković (Kali Milano) i Nisu Josifović (Barseloneta). Zna se da je Nadja Novaković u Americi. Pored toha zbog bolesti ali i školskih obaveza nisam mogla da računam na Anđelu Petrovićm Kristinu Miladinović, Milu Glušćević i Aleksandru Trmčić iz Palilule, Jovanu Panotović, Katarinu Čegar, Jelenu Šarac i Tatjanu Teodorović iz Crvene zvezde, Tijanu Rončević iz Vojvodine - kaže Dragana Ivković.

Na turniru učestvuju reprezentacije Ukrajine, Nemačke i Srbije i klubovi Olimpia, Eger i Verona.
Srbija u petak igra sa Veronom u 11 i Nemačkom u 19, u subotu sa Egerom u 9.45 i Olimpiom u 17.45 i u nedelju sa Ukrajinom u 8.30.

Pored Ivkovićeve u stručnom timu su treneri Miroslav Tomović i Konstantin Stratakis a fizioterapeut je Ljilana Isakov