UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
12.01.2016 13:50 Starost: 8 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Beograd 2016

Protiv Hrvatske na pobedu

David Damnjanovic

Devojke su osokoljene igrom protiv Nemačke, poraz ih je rastužio ali i kao da su dobile motiv da sutra protiv Hrvatske ostvare prvu pobedu na prvenstvu. Danas su reprezentativke trenirale dva puta, spremno dočekuje susret drugog kola.

Jovana Pantović je optimista:

- Odlično smo počeli utakmicu sa Nemicama. Znala sam da će biti dobro ali toliko.. Iskreno ne.Mislila sam da će biti dobro ako budemo, egal. Na žalost nismo izdržale do kraja. Presudilo je njihovo veće iskustvo sa medjunarodne scene. Malo i naš nedostatak iskustva i sve je to stalo u jednu loptu

Jovana smatra da u svemu tome ima razloga za optimizam:

- Imamo veliki motiv. Znamo Hrvatsku u sličnim smo problemima, neiskusne smo.Znamo se i sa priprema i verujem da ćemo ako ponovimo igru sa Nemačkom i uz ponovo sjajnu podršku sa tribina stići do pobede.

Mlada Teodora Rudić je dodala:

- Nije bilo mngoo tuge, okrenule smo se sledećim utakmicama. Imali smo sastanak, ohrabrile se i spremno idemo dalje. Hrvatsku možemo da pobedimo. Videli smo da možemo, imamo samopouzdanje.Igrati u Areni je sjajan doživljaj, podrška velika, samo neka tako bude i u nastavku takmičenja.

Selektor Vladimir Bajković je istakao još jednom zadovoljstvo igrom protiv Nemačke:

- Dobro je bilo, malo na kraju strah od uspeha. U nekim stvarima su me impresionirale. Okrećemo se Hrvatskoj to je naš nivo i očekujem pobedu. Imali smo sparing ali smo bili nekompletni. Ne plašimo se, osetile smo atmosferu i sada treba da odigramo.

Posle toga stižu jake Španija i Italija. Odmaranje ili...

- Nema odmora. Znam da ćemo da izgubimo ali želim da to bude sa manjom razlikom.Da nastavljamo da promovišemo ženski vaterpolo.