UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
13.12.2008 19:11 Starost: 16 yrs

Kategorija: Evropski kupovi

Velika pobeda Partizana

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena pobedili su u Budimpešti Vašaš 8:7 (3:1, 2:3, 1:2, 2:1) i na taj način stekli velike šanse da se na kraju takmičenja u grupi nač‘u na prvom mestu u grupi.

Partizan je odlično počeo i u prvoj četvrtini imao veliko voč‘stvo 3:0. Vašaš je meč‘utim šampion Mač‘arske, zaigrao je daleko bolje i u drugoj četvrtini ,uz pomoć sudija koji su dosudili veliki broj kontrafaulova centrima crno-belih, uspeli da se vrate u igru. Nervoza Beograč‘ana uticala je da Vašaš u trećem delu ima jedini put prednost 6:5 ali je u samom finišu tog dela igre naš šampion uspeo da izjednači. Golovima Vujasinovića i Gocića Partizan je u poslednjem delu ponovo vrati dva gola viška koju je smanjio Varga. U poslednjim minutima obe ekipe nisu uspele da postignu gol. Sjajan rezultat za Partizan koji sada daleko mirnije očekuje naredne susrete u ovoj grupi.Vujasinović je bio najefikasniji sa tri gola, Filipović je postigao dva, Gocić, Aleksić i Vasović.

Bazen u Budimpešti. Gledalaca: 1.800. Sudije: Kaputi (Italija), Margeti (Slovenija). Igrač više: Vašaš 13 (2). Partizan 11 (5)

VAŠ AŠ : Nač‘, Takač, Kalaj, Katonaš, Hošnjanski 2, Hona, Kovač, Tot 2, Danijel Varga 1, Deneš Varga 1, Š tajnmec, Kiš 1, Jonas.Trener: Ferdi
PARTIZAN Rajfajzen: Soro, Mirković, Rač‘en, Bejli, Aleksić 1, Pijetlović, Prlainović, Gocić 1, Filipović 2, Vasović 1, Vujasinović 3, S. Mitrović, B.Mitrović. Trener: Udovičić