UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
06.04.2009 15:57 Starost: 15 yrs

Kategorija: Evropski kupovi

Partizan uoči Juga

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena i Juga kroacija osiguranja su spremni za veliki spektakl koji će u sredu biti održan na Banjici u prvom susretu četvrtfinala Evrolige. Tog dana je i fudbalski večiti derbi pa su crno-beli odlučili da meč počne u 20.30 a na taj način ostavili Eurosport bez poslastice za ljubitelje vaterpola širom Evrope.

Na današnjoj konfererenciji za novinare trener Partizana Dejan Udovičić i golman Slobodan Soro su biranim rečima govorili o kvalitetu Juga ali su i svesni svoje snage.

- Imali smo veoma dobre pripreme u čenovi sa vaterpolistima Pro Reka. Utakmice sa Jugom posmatramo u dve faze.Prva je u Beogradu i bitno je samo da pobedimo. Ne postoji razlika koja garantuje miran revanš za Dubrovnik. Sa druge strane i tamo ćemo da igramo na trijumf jer jedino tako umemo - rekao je Udovičić.

Slobodan Soro je dodao:

- Moramo da gledamo samo sebe. Ukoliko pružimo maksimum pobeda ne bi smela da izostane a potpuno je nebitno kojom razlikom jer se sve rešava u Dubrovniku.

Jug je stari dužnik crno-belih.U dva posednja dvoboja Dubrovčani su tesno bili bolji. Ipak Partizan ne želi da udje u duel sa pritiskom obaveznog revanša. I u Dubrovniku smatraju da su ovo sasvim druge priče jer je Partizan u sastavu kakav odavno nije imao.

Dubrovčani dolaze u utorak u Beograd. Imaće treninge na Banjici. U sastavu neće biti bitnog igrača povreč‘enog Jokovića. Gosti vaterpolista biće košarkaši Partizana a novina je da će po završetku meča biti organizovana konferencija za medije tako da novinari neće morati da jure igrače za izjave.