UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
27.02.2013 19:05 Starost: 11 yrs

Kategorija: Evropski kupovi

KUP ŠAMPIONA: Porazi Zvezde, Vojvodine, Partizana

Na redu je poslednje kolo u grupama lige šampiona. Partizan Rajfajzen i Crvena zvezda su obezbedili plasman sa druge pozicije u osminu finala i za rivala će imati nekog od tećeplasiranih sastava ali iz drugih grupa. Za Vojvodinu je susret sa Brešom bio biti ili ne biti. Pobeda je vodila Novosadjane u Top 16 . Medjutim Italijani su bili bolji i Novosadjani su ostali na poslednjem mestu u grupi.

DUBROVNIK - Zvezda je poražena od Juga 10:5 (2:2, 2:3, 0:3, 1:2). Očekivano, Dubrovčani su bili veliki favoriti. Naš tim je igrao bez povredjenih odnosno bolesnik Radjena i Pijetlovića. Oba tima nisu igrala punom snagom, kao da su se čuvali za važne prvenstvene susrete protiv Partizana odnosno Primorja.

Za Zvezdu su strelci bili Prlainović i Vapenski po dva i Avramović, za Jug Ivović 5, Janović 3 , Bušlje i Dobud. Igrač više Zvezde 9-2, Juga 10 -3. Odbrane Šefik 8, Bijač 11. Zbog tri lične utakmicu nisu završili S.Rašović, Randjelović i Eškert

NOVI SAD - Dugo je Vojvodina bila u igri protiv Breše. Pad u poslednjih osam minuta rezultirao je porazom 7:9 (1:1, 2:3, 2:1, 2:4). Vojvodina je krajem trećeg dela vodila 5:4, imala čistu situaciju za plus dva. Šut je bio brzoplet a u kontri je Prešuti izjednačio. Još jednom je domaćin početkom poslednjeg dela poveo 6:5 a onda su gosti znalački koristili situacije sa igračem više. Postigli su četiri gola a Ubović je samo ublažio poraz.

Strelci za Vojvodinu: Vuksanović 2, Geratović, Ubović, Miličić, Vasić i Njegovan a za Brešu Prešuti i Elez po3, Nora, Djordji i Lončar. Vojvodina je imala igrača više 10-3, Breša 7-4

ISTANBUL - Partizan je doživeo poraz od Galatasaraja 9:7 (1;4m 3:2, 3:1, 2:0). Naš tim je vodio 6:4 na poluvremenu ali je drugi deo u potpunosti pripao domaćinu koje su predvodili srpski igrači: Nikić 3, Aksentijević i Korolija po 2 gola.Za Partizan su strelci bili:Mitrović 2, Mandić, Filipović, Ćuk,Matović i Vico.