UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
16.03.2012 22:14 Starost: 12 yrs

Kategorija: Evropski kupovi

Srpski klubovi u Superligi

Ukoliko sve bude kako treba u subotu će biti predstavljen projekat Superlige Evrope u kojoj će igrati sva tri srpska kluba. To je veliko priznanje za naš vaterpolo a povodom ulaska Partizana, Vojvodine i Crvene zvezde vet u probrano društvo predsednik Velibor Sovrović je rekao:

- Uspeli smo u nastojanjima da sva tri naša tima budu učesnici ovog takmičenja. To je znak poštovanja prema našem vaterpolu, klubovima, reprezentaciji, našim organizacionim sposobnostima i naporu koji ulažemo u popularizaciju vaterpola. Najjače zemlje Evrope pa i sveta su u igri, pored nas još klubovi iz Hrvatske, Madjarske po tri, zatim Crna Gora sa dva i Pro Reko iz Italije. Možda se to i promeni za još neke timove na sastanku u subotu. Vaterpolo sada ima veliku šansu i naš savez će dati svoj doprinos.

U Rijeci su predstavnici sva tri naša kluba kao i sekretar Marko Stefanović.

- Uradjen je veliki posao, ostaje da vidimo kako će se sve realizovati. U subotu je zvaničan sastanak. Za nas je bilo bitno da se svi naši klubovi nadju u ovakvom takmičenju jer je korist nemerljiva. Imali smo jedinstvo u stavovima od početka i drago mi je da se sve završilo kako treba.