UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
15.08.2008 10:10 Starost: 16 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Evrointer Liga

Sa Kinom jači trening

U četvrtom kolu olimpijskog turnira Srbija u subotu u 15.40 po lokalnom vremenu igra protiv najslabijeg tima na turniru, domaćinom Kinom. Pobeda se ne dovodi u pitanje ali je želja naše selekcije da se do trijumfa stigne uz utisak koji bi dao nadu da se u narednim mečevima može nešzo da uradi u borb za medalju.

- Nama je odbrana protiv Amerike delovala izvanredno.Nadam se da ćemo nastaviti na takvom nivou ali i da će napadda dobije svoju realizaciju. kine nije bauk ali je važna da bi uhvatili pravu atmosferu pred naredne daleko važnije duele - rekao je Dejan Savić.

Kako je prvo mesto daleko, Srbija se okrenula utakmicama koje predtoje kako bi se ipak makar i zaobilaznim putem stiglo do četvrtfinala.

- Predtoje nam tri utakmcie do ulaska u veliku četvorku i tu ne smemo da kiksiramo.Posle Kine počinju odlučujuće utakmice. Nama jeste prvi cilj polufinale a posle toga sve kombinacije u igri - rekao je Andrija Prlainović.

Srbija je juče imala dva treninga. Raspoloženje posle pobede protiv SAD je daleko bolje i to uliva nadu da će se u narednim utakmicama prikazati očekivana igra.Na kraju i konstatacija da je Filipović protiv SAD odigrao 100.utakmicu za reprezentaciju.