UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
08.08.2008 10:24 Starost: 16 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Evrointer Liga

Učesnici na otvaranju

Vaterpolo reprezentacija je večeras sastavni deo defilea srpskih sportista na otvaranju Olimpijskih igara. Za sedmoricu debitanata to će biti zaista nezaboravan dogač‘aj jer se očekuje spektakularna predstava.

Danas je naime po planu Srbija imala dogovoreni trening sa Mač‘arima u 10 čaova. Dan ranije Kinezi su promenili raspored i našoj ekipi odredili termin u sedam ujutru. To je odbijeno jer je taj termin zaista naprihvatljiv.

Inače ekipa se sprema za prvi susret na turniru sa Nemačkom u nedelju u 6.10 po srpskom vremenu. Raspoloženje je veoma dobro i svi jedva čekaju da počne takmičenje.

- Nemci su dobra ekipa.Sigurno vrede više od 17:5 koliko smo ih porazili u Malagi. Najači aduti su im šuteri Police i Nosek kao i iskusni golman čŒigir.U ovom meču sve je u našim rukama.Pobeda bi nam donela samopouzdanje i dobru pripremu za susret sa Hrvatskom u drugom kolu - rekao je trener Nebojša Novoselac.

Utisak je da Nemci mogu da namuče ali ne ida iznenade naš tim.

- Suviše se dobro poznajemo.U poslednje vreme čestio igramo u prvom kolu a tada su najteži. Sve zavisi od nas. Bilo bi odlično da startujemo na kvalitetan način jer uvek je prva utakmica jako teška - komentar je iskusnog Aleksandra Ćirića.

Zdravstveni bilten je povoljan a Š efikova povreda prsta je sanirana.

U poslednje vreme Srbija je slavila u Malagi zatim na SP u Melburnu a najteže je bilo u polufinalu Svetske lige u Berlinu. Tada je domaćin pobeč‘en samo 8:7 a od tog susreta je zavisio odlazak naše ekipe na Olimpijske igre.